nl Schoudertas Cipresso Metropolis Shoulder Furla Bag Zalando wqYT0tS

Een half woord…

 

Designers Verzending Sale Gratis Fashionette Beste In De Sale 4EAwax8A

Ik snak naar een “gelijkgestemd” iemand die dingen met een half woord begrijpt…….

Dit zijn de woorden van een moeder die op zoek is naar een coach die haar helpt met de hobbels en obstakels die ze ondertussen al tegengekomen is, maar waarvan de toekomst voorspeld dat ze er in de toekomst nog veel meer van zal krijgen.

Dit zijn ook de woorden die mij ontzettend raken. Eastpak Orbit Rugzak Dot Blue Dot Rugzak Blue Eastpak Rugzak Orbit Blue Dot Orbit Eastpak qfqRO

Dit verwoord namelijk precies waarom ik in mijn opleiding tot wandelcoach deze doelgroep gekozen heb.

nl Eastpak Wyoming Spartoo Gratis 24l Bij Levering Grijs

Wat ik tijdens mijn coaching merk is dat het ouders, en ook broers en zussen, helpt en sterkt dat ze weten dat ik “gelijkgestemd” ben en er geen oordeel over heb, wat velen die niet in deze situatie zitten vaak wel hebben.

Ondertussen is het mij wel duidelijk dat als je niet 24/7 in deze situatie zit je geen idee hebt hoe het werkelijk is. Hoe je misschien ook wel je best doet om het te begrijpen en je stinkende best doet om iemand die in deze situatie zit te helpen en te ondersteunen.

Je weet nooit ECHT hoe het is…Gratis 24l Levering Spartoo Wyoming Bij nl Grijs Eastpak

Woorden die mij ook raakten waren die van een moeder van een inmiddels 16 jarige zoon.

“Mijn god wat had ik jou graag in de vroegere jaren van mijn zoon naast me gehad. Ik heb dat zo gemist, iemand die ECHT begreep wat ik meemaak. Ik heb me zo vaak alleen en eenzaam gevoeld en ik weet nu dat ik daar veel minder last van gehad zou hebben als ik jou toen al als coach gehad had.”

Wyoming Bij Grijs Levering nl Spartoo 24l Eastpak Gratis

Woorden die mij diep raken en precies uitdrukken waarom ik me met hart en ziel inzet voor deze doelgroep!


 

 

nl Gratis 24l Eastpak Bij Grijs Levering Wyoming Spartoo q6wpBZT nl Gratis 24l Eastpak Bij Grijs Levering Wyoming Spartoo q6wpBZT