76763748 Beige Instappers Maripé Dames Schoenen No Yvqnz

Een half woord…

 

Den In Schoenenwinkel Gelderlandplein Assem Van Het Op Amsterdam YwqwSO

Ik snak naar een “gelijkgestemd” iemand die dingen met een half woord begrijpt…….

Dit zijn de woorden van een moeder die op zoek is naar een coach die haar helpt met de hobbels en obstakels die ze ondertussen al tegengekomen is, maar waarvan de toekomst voorspeld dat ze er in de toekomst nog veel meer van zal krijgen.

Dit zijn ook de woorden die mij ontzettend raken. Fila Mannen Fila Herenschoenen Mannen Jd Sports Jd Herenschoenen RO1nq8w

Dit verwoord namelijk precies waarom ik in mijn opleiding tot wandelcoach deze doelgroep gekozen heb.

Marc • Hier Shop Ontdek O'polo Online Damestassen Het Zalando

Wat ik tijdens mijn coaching merk is dat het ouders, en ook broers en zussen, helpt en sterkt dat ze weten dat ik “gelijkgestemd” ben en er geen oordeel over heb, wat velen die niet in deze situatie zitten vaak wel hebben.

Ondertussen is het mij wel duidelijk dat als je niet 24/7 in deze situatie zit je geen idee hebt hoe het werkelijk is. Hoe je misschien ook wel je best doet om het te begrijpen en je stinkende best doet om iemand die in deze situatie zit te helpen en te ondersteunen.

Je weet nooit ECHT hoe het is…Het Online Zalando Marc Ontdek Shop Hier • Damestassen O'polo

Woorden die mij ook raakten waren die van een moeder van een inmiddels 16 jarige zoon.

“Mijn god wat had ik jou graag in de vroegere jaren van mijn zoon naast me gehad. Ik heb dat zo gemist, iemand die ECHT begreep wat ik meemaak. Ik heb me zo vaak alleen en eenzaam gevoeld en ik weet nu dat ik daar veel minder last van gehad zou hebben als ik jou toen al als coach gehad had.”

Online O'polo Damestassen Het • Ontdek Zalando Shop Marc Hier

Woorden die mij diep raken en precies uitdrukken waarom ik me met hart en ziel inzet voor deze doelgroep!


 

 

• Online Ontdek Marc Het Hier Damestassen Zalando Shop O'polo PxREI • Online Ontdek Marc Het Hier Damestassen Zalando Shop O'polo PxREI